ALBIRE DENTARA

ALBIRE DENTARA

 Albirea dentara intr-o singura sedinta

 

Albirea se poate realiza in cabinetul stomatologic, intr-o singura sedinta cu ajutorul lampii de albire Philips Zoom WhiteSpeed.

 

Albirea este o manopera non–invaziva ce se poate realiza atat in cabinetul stomatologic, dar si acasa sub indrumarea medicului dentist.

before after

Anterior sedintei de albire se face igienizarea arcadelor dentare (detartraj profesional, periaj, air flow). Cu ajutorul lampii Philips Zoom cu WhiteSpeed vei obtine cele mai spectaculoase rezultate intr-o singura sedinta.

lampa-zoom-hilips

In 45 de minute, dintii tai pot fi cu pana la 8 nuante mai albi.

 

Sunt eliminate petele de alimente si bauturi si se previne imbatranirea si chiar decolorarea provocata de anumite tipuri de medicamente.

 

Vei cobori de pe scaunul stomatologic cu un zambet instantaneu mai luminos si mai increzator.

 

Air Flow

Aparat de profilaxie, este recomandat pentru scoaterea petelor si indepartarea tartrului, albirea dintilor, ajuta la prevenirea cariilor, a gingivitei , parodontozei, mentenanta implanturilor, curatarea bracketului ortodontic.

Ajuta in procesul de albire dentara. 

Manopera este nedureroasa, lasă o senzație de prospețime, are un gust plăcut, avand numeroase arome: menta, lămâie, cirese.

 

Estetica dentara

 

Estetica dentara reprezinta orice tratament care are ca rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet cat mai placut si atragator.

 

Estetica dentara nu este o ramura aparte a stomatologiei, ci, sub acest nume, inglobeaza tehnici si proceduri din mai multe specialitati stomatologice care au toate scopul de a imbunatati aspectul arcadelor dentare si/sau a gingiilor si tesuturilor moi din cavitatea bucala.

 albire-nicodent

 

Estetica dentara include mai multe proceduri extrem de folosite in ziua de azi.

  • albirea dentara
  • fatetele dentare
  • remodelarea dentara
  • reconturarea gingivala

 

Fatetele dentare sunt  foite subtiri foarte rezistente care se lipesc pe suprafata dintilor dupa slefuirea unei portiuni subtiri din smalt(sunt jumatati de coroana).

 

Fatetele acopera fata frontala a dintelui,rolul lor principal este cel estetic,aspectul final este unul natural.

Este o manopera minim invaziva,nervul dintelui ramand viu.

 

Cand esti indicat sa ne punem fatete?

  • daca avem coloratii pe dinti
  • daca avem spatieri intre dinti
  • daca avem dinti ciobiti
  • modificari de pozitie ale dintilor

fatete-nicodent

+4 0759072512

Suna-ne acum!

Program zilnic

Luni - Vineri: 9:00 - 20:30
Suna-ne acum